Meni

Informacije o I-TECH brandu

IACER Srl

I-TECH Medical Division je registrirani zaštitni znak tvrtke IACER Srl koja od 1995. godine specijalizirano razvija i proizvodi medicinske uređaje za kućnu i profesionalnu upotrebu. Danas je IACER jedan od najvažnijih proizvođača medicinskih uređaja u Italiji i Europi. 

Naš cilj je da medicinska tehnologija postane besprijekornom funkcijom i cijenom dostupna korisniku u vlastitom domu, da zadovolji oba zahtjeva, za zdravljem i wellnesom,  posebice za one ljude s određenim zdravstvenim problemima i one koji žele lako dostupnu terapiju, bez gubljenja vremena na listama čekanja.

IACER je osmislio vlatitu proizvodnju i distribucijsku strukutru kako bi se smanjili nepotrebni troškovi. Korisnik naposlijetku može lako pristupiti djelotvornoj terapiji u vlastitom domu i u vrijeme kada želi i kada je to stvarno potrebno. Cijena I-TECH uređaja je najpovoljnija od svih kvalitativno i funkcionalno usporedivih uređaja drugih robnih marki.

Svi I-TECH uređaji, pa i oni za kućnu upotrebu, dizajnirani su i proizvedeni u skladu s MDD medicinskim standardom. IACER surađuje s brojnim centrima za fizikalnu rehabilitaciju, liječnicima, fizioterapeutima, sportskim trenerima i wellness centrima. Standardi energetske učinkovitosti i visoke sigurnosti za korisnika uvijek su prvi cilj u proizvodnim procesima. Osim toga većina uređaja je i klinički testirana što dodatno podržava njihovu učinkovitost i sigurnost.

Scroll to Top